• Talafou

O le a le Merrow Edge?

Afai o lo'o e taumanatu po'o le a le mata fa'amata'u po'o le fa'au'au… ua e i ai i le nofoaga sa'o.Se'i o tatou fa'amatala le filifiliga fa'ailoga masani o le patch.

matou te ofoina atu se manoa moni o sitaili eseese, filifiliga faʻapitoa faʻapitoa, ma faʻaopoopoga pe a e faia ni faʻailoga masani ma i matou.

E mafai ona e faia ni pa'i su'i, pa'u lalaga, pa'i lolomi, pa'u PVC, pa'u pulufana, pa'u chenille, e o'o fo'i i pa'u pa'u-ma e na'o ituaiga patch!O le taimi lava e te alu ifo ai i totonu o tuaoi, tua, mea filo, foliga, filifiliga faʻapitoa, faʻaleleia, ma faʻaopoopoga, o le ae mauaina se aofaʻi e le gata o faʻasalalauga.

O se tasi o fa'afitauli i le tele o filifiliga fa'apitoa o nisi taimi e le iloa tonu e tagata fa'atau le tele o le sa'olotoga foafoa o lo'o ia i latou, ae maise lava pe a o'o i le fa'apipi'iina o tuaoi ma pito.

fa'ailoga fa'aleaganu'u fa'atasi ai ma tua'oi

O lea la, O le a le Merrowed Edge?

O se tasi o fesili masani e fesiligia ai i matou e uiga i tuaoi & pito o le "O le a le pito vavao?"O pito fa'a'au'au e masani fo'i ona ta'ua o tua'oi fa'ameamea, ma o se filifiliga matou te ofoina atu mo tua'oi o matou pa'i fa'aleaganu'u.

Ua fa'amaufa'ailoga pito fa'a'au'au i se su'i ova i le lanu o lau filifiliga, ma e mafai ona fa'aoga i siepi masani.Afai e te manaʻo i se faʻailoga fatu poʻo se faʻailoga fetu, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faʻaogaina se tuaoi faʻafefe.Ae afai o lo'o e faia se fa'ailoga lapotopoto fa'aleaganu'u, o tuaoi fa'a'au'au ose filifiliga sili lea e tu'uina atu ai i lau patch se va'aiga fa'alelei, "uma".O le a latou faia foi lau patch masani e oʻo lava i tagata suʻesuʻe, puipuia soʻo se mea e ono mafai ona faʻafefe i pito.Ona o lea mea, o pito mata'utia o se filifiliga sili ona lauiloa mo a tatou tagata fa'atau.

E fa'afefea ona ou Iloa pe o le a galue le Merrowed Borders ma la'u Patch?

O le tele o patches e faʻaaoga ai foliga masani, e pei o liʻo, sikuea faʻataʻamilomilo, ma isi mea, o le a lelei atoatoa ma se tuaoi faʻafefe.Afai e te le mautinoa pe mafai e lau mamanu ona faʻaopopo i ai se tuaoi faʻafefe, aua le afu.E mafai e la matou 'au a Creative Specialists ona fa'ailoa atu ia te oe pe mafai e lau mamanu ona fa'aopoopo i ai se tuaoi faanuminumi pe leai.

Afai e le aoga se tuaoi fa'a'au'au, o le a fa'ailoa atu e le matou 'au po'o a isi filifiliga e fetaui lelei ma lau mamanu.Ua matou faia le faitau afe ma afe o patches mo le tele o tagata faʻatau, o lea matou te iloa se mea pe lua e uiga i filifiliga faʻapitoa ma sitaili tuaoi e sili ona aoga i mamanu.

Amata i lau mamanu i le asō!

Aisea e faatali ai?Filifili au filifiliga, fa'asoa au ata tusi, ma o le a matou amataina oe i au oloa masani.

Sauni e Fausia se Fa'ailoga Fa'apitoa e Fa'atasi ai ma se Tuaoi Fa'ameamea?

O lo'o matou tutu ma sauni e fa'asolo lau mamanu!E le mafai ona matou fa'atali e va'ai i mamanu vao ma fa'ailoga masani e te sasaina.Fa'afeso'ota'i se tasi o matou Creative Specialists pe a e mana'o i se fesoasoani i lau mamanu pe iai ni fesili e uiga i le fetaui o filifiliga fa'apitoa eseese.

faletupe ata


Taimi meli: Mati-21-2023