• Talafou

Merrow Border Vs Hot Cut Border: Fa'atusatusaga Auiliili

O patch sa avea ma se vaega taua o la tatou tifiga ma aganuu mo seneturi.Mai peleue varsity o le Iunivesite o Harvard i le auala iloga o le '80s ma le' 90s aganuu rap, o patch su'i ua iloga.O lenei tusiga e faʻamoemoe e taʻitaʻia oe i le lalolagi mataʻina o paʻu lalaga masani, aemaise lava le taulaʻi i ituaiga masani e lua o tuaoi: Hot Cut Border ma Merrow Border.

Lisi o Mataupu
Folasaga
O le Malaga a Patches Su'i
Le Taua o Tuaoi i Patches
Merrow Border: Uiga ma Uiga
Fa'agata tipi vevela: fa'auigaga ma uiga
Merrow Border Vs.Hot Cut Border: O se Fa'atusatusaga Auiliili
Le lelei ma le le lelei ole Merrow Border
Le lelei ma le le lelei ole Hot Cut Border
Fa'ai'uga Mulimuli: O le fea e Filifilia?
Fa'ai'uga
Folasaga
O pa'i su'i e mafai ona momoli atu ai se fe'au, e fai ma sui o se fa'asinomaga, pe na'o le fa'aopoopoina o se pa'i o sitaili.Ae ui i lea, o le matagofie ma le tumau o nei patches e faʻalagolago i nisi o mea, o se tasi o ia ituaiga o tuaoi latou te maua.

faletupe ata (1)

O le Malaga a Patches Su'i
O pa'i lalaga ua leva ona avea ma vaega o la tatou sikaili ma aganu'u.Na fa'aaogaina muamua e fai ma fa'ailoga o le fa'amaoni e kegi ma kalapu uila uila.O lea tulaga na toe oso i luga ina ua taliaina e le aufaipese musika, aemaise lava e le au tusiata lauiloa e pei o Michael Jackson ma vaega rap e pei o NWA O lenei tulaga na faʻateleina e fale faʻataʻitaʻi maualuga e pei o Gucci ma Versace, ma avea paʻu faʻapipiʻi o se mea faʻapitoa i le faiga. lalolagi.

Le Taua o Tuaoi i Patches
E puipuia e tuaoi ia paʻu mai le pala ma le tatalaina ma fesoasoani i lo latou ola umi.E lua ituaiga autu o tuaoi o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi: Hot Cut Border ma Merrow Border.O nei tuaoi ei ai o latou lava uiga tulaga ese, lelei, ma le lelei, lea o le a tatou suʻesuʻeina auiliili i isi vaega o lenei tusiga.

Merrow Border: Uiga ma Uiga
O se tuaoi Merrow, e lauiloa foi o se tuaoi ova, o se tuaoi mafiafia, tutusa tutusa na faia e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa.E fa'aoga pe a uma ona su'i le mamanu i luga o le patch, ma tu'uina atu i ai se foliga 'paipa'.O tuaoi va'ai e lelei mo siepi tutusa e pei o li'o, ovals, sikuea, ma rectangles.

Fa'ata'ita'iga Merrow Border
Tuaoi Merrow
Fa'agata tipi vevela: fa'auigaga ma uiga
I le isi itu, o se tuaoi tipi vevela, e taʻua foi o se tuaoi tipi leisa, o se tuaoi manifinifi, mafolafola e faia e faʻaaoga ai se naifi vevela poʻo le laser e faʻamau ai pito.E fetaui lelei mo foliga lavelave, le tutusa, pe masani.

Fa'ata'ita'iga Fa'ata'ita'i Tu'afa'atasi
Oti vevela tuaoi
Merrow Border Vs.Hot Cut Border: O se Fa'atusatusaga Auiliili
O le eseesega i le va o tuaoi tipi vevela ma le vevela e le naʻo latou faʻalelei ae faʻapea foi a latou galuega ma tau.O se fa'atusatusaga auiliili lea i le va o le lua:

Matagofie
E mafiafia tuaoi va'ai ma maua ai se foliga fa'aleaganu'u, mae'a i fa'ailoga.E sili ona fetaui lelei mo foliga faigofie ma tutusa.I le isi itu, o tuaoi tipi vevela e manifinifi ma maua ai se foliga mama, faʻalelei i paʻu.E fetaui lelei mo foliga lavelave ma masani.

Tumau
A o'o i le tumau, o tuaoi va'ai e taulamua.O le su'isu'i mafiafia i luga o le loka e puipuia ai le patch mai le masaesae ma fa'aumi ai lona ola.Ae ui i lea, o tuaoi tipi vevela, ona o lo latou manifinifi, e mafai ona sili atu ona faʻafefe i le taimi.

Tau
E tusa ai ma tau, o tuaoi tipi vevela e masani lava ona sili atu le tamaoaiga nai lo tuaoi laiti.E mafua ona o le faʻagasologa o le fausiaina o tuaoi tipi vevela e faigofie ma e manaʻomia ai le faʻaitiitia o galuega ma punaoa.

Le lelei ma le le lelei ole Merrow Border
O tuaoi Merrow e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga, e aofia ai le tumau, o se tuʻufaʻatasiga faʻalelei, ma se vaʻaiga lelei.Ae ui i lea, e sili atu le taugata nai lo tuaoi tipi vevela ma faʻatapulaʻa i foliga faigofie, tutusa.

Le lelei ma le le lelei ole Hot Cut Border
O tuaoi tipi vevela, i le isi itu, e taugofie ma e mafai ona faʻaoga i luga o patch o soʻo se foliga.Latou te tuʻuina atu foʻi se foliga faʻalelei ma faʻaonaponei i patch.Ae ui i lea, e itiiti ifo le umi nai lo tuaoi vaʻai ma atonu e foliga mai e leʻi maeʻa mai itu.

Fa'ai'uga Mulimuli: O le fea e Filifilia?
O le filifiliga i le va o le vaeluagalemu ma le vevela o le pito e faʻalagolago lava i ou manaʻoga patino, paketi, ma mea e fiafia i ai.Afai o le tumau ma le foliga masani o lau faʻamuamua sili, o tuaoi vaʻai o le auala e alu ai.Ae peitaʻi, afai o loʻo e i ai i luga o se tupe faʻaalu ma e te manaʻo i se foliga faʻaonaponei faʻaonaponei mo au paʻu, o tuaoi tipi vevela o le a avea ma filifiliga sili.

Fa'ai'uga
I le fa'ai'uga, o tuaoi vevela ma va'ava'ai e iai a latou lava fa'amanuiaga fa'apitoa ma e mafai ona fa'aleleia atili ai le va'aiga ma le umi o au pa'i lalaga.E fa'atatau i le fa'ailoaina o ou mana'oga fa'apitoa ma le faia o se filifiliga atamai.O lea la, pe o oe o se kamupani o loʻo vaʻavaʻai e fai ni patches mo au tagata faigaluega poʻo se tusiata o loʻo vaʻavaʻai e faʻaopoopo se paʻi o le fatufatuaʻi i ou lavalava, ia mautinoa e mafaufau i le ituaiga tuaoi e sili ona fetaui ma lou faʻamoemoe.

Manatua, o le matagofie o paʻu faʻapipiʻi o loʻo taoto i faʻamatalaga, ma o le ituaiga o tuaoi e te filifilia e mafai ona faia ai se eseesega.Filifili ma le poto!

faletupe ata (2)


Taimi meli: Mati-07-2024