• Talafou

Fa'afefea ona Fa'amalosia le Tau o le Su'i Fusi nifo ile Tausaga ole Fa'atau

Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau o tagata faʻatau, o loʻo i ai i tagata faʻaoga se manaʻoga sili atu ona eseese mo le suʻiina o pulumu nifo.E le'o toe fa'amalieina tagata fa'aoga i le tau fa'avae e gaosia e le pulumu fulunifo, ma o mana'oga fa'ale-mafaufau ma mana'oga fa'aleagaga o lo'o natia i tua atu o lo'o i ai se mamafa sili atu.I le fa'ai'uga o le fa'atauga o lo'o iai nei, pe mafai ona fa'amae'a moni le fefa'ataua'iga e fa'atatau i le fa'aogaina o le pulumu fulunifo ua lava le tau mo tagata fa'aoga.

Tolu ituaiga o faatinoga o le tau o oloa

E tele mea taua i le faʻaalia o le tau o oloa, atonu e foliga faigata, ae o le mea moni, o le taua o se oloa e taua i vaega e tolu:

Taua faavae.O le aoga fa'aoga faavae ole lalaga pulumu fulunifo e fetaui ma mana'oga tutusa o tagata fa'aoga.

Taua aoga.O lo'o fa'atatau i isi fa'atauga o lo'o maua e le pulumu fulunifo i luga a'e o le tau fa'avae, toetoe lava a maua e ala i le tu'ufa'atasia o le natura ole su'i pulumu.

Taua faaleagaga.O le taua faaleagaga e faasino i le aganuu poʻo lagona faʻapitoa i se oloa, faʻaopoopo i lona lava taua, e mafai ona faʻafeiloaʻi i totonu o le tagata e faʻaaogaina se lagona poʻo se sailiga.

A mae'a ona malamalama i le taua e mafai ona maua e le pulumu fulunifo, se'i o tatou talanoa pe fa'afefea ona fa'amalosia le taua o le su'iina o pulumu nifo.E le sili atu ma le fa auala e faʻaleleia ai le taua o le pulumu fulunifo suli:

Faʻamalosia meatotino o oloa.E pei ona taʻu mai e le igoa, o le faʻamalosia o le natura o le pulumu fulunifo embroidery o le faʻatinoina o fetuunaiga tutusa i luga o le faʻavae o le uluaʻi pulumu fulunifo embroidery, ina ia mafai ai e le pulumu fulunifo ona faʻafetaui le tele o manaʻoga eseese o tagata faʻaoga.

Saili uiga o oloa.E fa'atatau i le fa'ailoaina ma le fa'atulagaina o le pulumu fulunifo embroidery, fa'ailoaina o ana galuega fa'apitoa, ma fa'aleleia atili lona fa'aoga i tagata fa'aoga.

Fa'amalosia auaunaga su'i pulumu nifo.E ese mai i le su'iina o le pulumu fulunifo, o le fa'amalosia o le su'iina o le pulumu nifo o se auala lelei.E le pei o le fa'amalosia sa'o o le pulumu fulunifo su'i, fa'amalosia auaunaga su'i pulumu e sili atu ona tutusa ma le fa'aleleia o le tau fa'aopoopo.

Fa'aopoopo mea fa'apipi'i su'i pulumu.E ui lava o le tele o ituaiga e le manatu o le afifiina o se fesoʻotaʻiga autu e manaʻomia, o le faʻapipiʻiina o le pulumu fulunifo e moni lava o se faʻasalalauga tuusaʻo mai tagata faʻaoga, ma o se faʻaaliga foi o le pulumu fulunifo faʻapitoa ma le eseesega.

I se aotelega, o mea uma e su'i pulumu fulunifo e iai lona tau fa'afetaui ma lona natura.E mafai ona tatou suia lona tulaga muamua ma faailoa vaega e sili atu le taua o le pulumu fulunifo i tagata faʻaoga, faʻapena atili ai ona fetaui ma manaoga o pisinisi.

faletupe ata


Taimi meli: Apr-24-2023