• Talafou

PATCH PERFECTION: 10 NOFOAGA SILI E TU'U PATCHES I LOU IESE.

Patches e maua ai e oe le avanoa e faʻaalia ai lau lava sitaili.Latou te faʻaopoopoina se paʻi o le tagata taʻitoʻatasi i lau laʻei ma avea o se tapoleni mo le faʻamatalaina o tala.Ma o le a se auala sili atu e faʻaalia ai lau tala faʻapitoa nai lo le sailia o ni nofoaga e faʻapipiʻi ai lau peleue e sili ona e fiafia i ai?

O patches o se faʻaaliga le tumau o le tulaga ese ma le matagofie.Pe o oe o se tagata e aoina mea, o se agaga fatufatuaʻi, pe na o le suʻeina o uiga i lou peleue pele, ua e sau i le nofoaga saʻo.I totonu o lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina le faatufugaga o le faʻapipiʻiina o patch ma tuʻuina atu ia te oe nofoaga sili e 10 e tuʻu ai patches i lou peleue.Matou te fa'asoa atu fo'i nisi o manatu fa'afiafiaina mo patch e fesoasoani ia te oe e fai ai se fa'amatalaga mata'utia ma tulaga ese.

Le Ta'iala Sili mo le Fa'atulagaina o Patch: 10 Nofoaga Lelei e Tu'u ai Fa'ailoga i luga o Lau Iofu

1. Nofoaga Tutotonu

Sei o tatou amata i le pito sili ona lauiloa ma masani mo patch: le pito i tua o lou peleue.O lenei vaega e maua ai se tapoleni sili mo le faʻaalia o lou fatufatuaʻi.Mai logo fa'aili e o'o atu i mamanu lapopo'a ma lavelave, o le ogatotonu pito i tua e mafai ai e au pa'i foafoa ona ave i totonu le tulaga.

Manatu i le fa'apipi'iina o le peleue denim pei o se galuega fa'ata'ita'i, ma lou tua e fai ma puipui o le fa'ailoga.Pe e te fiafia i le rock 'n' roll, logos ata tifaga tuai, po'o le ulua'i ata, o lenei vaega e fetaui lelei mo le fa'aalia o ou tu'inanau.

faletupe ata (1)

2. Taga Fatafata

O taga fatafata o lou peleue o lo'o ofoina mai ai se filifiliga fa'apipi'i maaleale ae fa'alelei.O tama'i pa'i i luga po'o fa'ata'amilo i taga e mafai ona tu'uina atu i lou peleue se pa'i o uiga e aunoa ma le fa'atosinaina o lou ofu.Ose filifiliga sili mo i latou e talisapaia se foliga e sili atu ona fa'alumaina a'o fa'aalia pea mea latou te fiafia i ai.

3. lima lima

O lima o vaega tapoleni felavasa'i mo patch.E mafai ona e filifili e tu'u ni pa'i ile lima pito i luga, lima pito i lalo, po'o mea uma e lua.O vaega nei e lelei tele mo le faʻaalia o se faʻafefiloi o patch, e pei o au faʻaili e sili ona e fiafia i ai, logos, ma mamanu faʻapitoa patino.

4. Kola

A tatou talanoa e uiga i nofoaga sili ona lelei e tuʻu ai le patch o au miti, o le kola o se nofoaga e leʻi mafaufauina ae faʻafefe.E mafai ona faia se faʻamatalaga malosi e aunoa ma le faʻafefe o le isi vaega o lou peleue.Mafaufau i ai mo patch i upu mataʻutia poʻo faʻamatalaga e fetaui ma ou uiga.

5. Laulau i luma

Mo i latou e manaʻo e faia se lagona malosi, o le tuʻuina o patches i luga o le pito i luma o lau peleue o se filifiliga fatufatuaʻi.O le mea lea e mafai ai ona e faia moni se faʻamatalaga e ala i le faʻaalia o se faʻapipiʻi tele e faʻapipiʻi ai lou ofu.

6. La'ei totonu

E ui o le tele o fa'ailoga o lo'o fa'aalia ile pito i fafo o le peleue, 'aua ne'i fa'agaloina le pito i totonu.O le tu'uina o patches i totonu o lou peleue e mafai ai ona e tausia se foliga mama ma laititi i fafo a'o fa'aalia lou tu'inanau natia pe a tatala pe tatala le peleue.

7. Tau’au

O le tauau o se nofoaga tulaga ese ma le malosi mo patches.Pe e te filifili mo ni pa'i laiti i luga o tau'au po'o se mamanu fa'alautele fa'apipi'i e ufiufi atoa ai le pito i luga, o lenei fa'ataga e fa'ataga ai le aga'i atu i luma i le fa'apipi'i styling.

8. Tua i lalo

O le pito i lalo o le isi tapoleni mo le faʻaalia o le tagata lava ia.Patches tuʻuina iinei e mafai ona faʻaopoopo le paleni i le mamanu atoa o lou peleue, fatuina se foliga lapotopoto lelei.O filifiliga ta'uta'ua mo pa'i pito i lalo e aofia ai rosa su'i, mandala lavelave, po'o mataitusi fa'apitoa.

9. Ufu

Afai ei ai se pulou o lou peleue, 'aua ne'i fa'atamala le nofoaga lea e ono fa'apipi'i ai.E fa'aopoopoina se vaega fa'aopoopo i lau sitaili, ma a o'o i luga le ufi, e tumau pea ona iloa au pa'i, e mafai ai ona e fa'aalia ou uiga tusa lava pe malulu le tau.

faletupe (2)

10. Laupapa ma Nonoa

O nisi peleue o loʻo i ai faʻamau, fusi, poʻo fusi e mafai ona teuteuina i faʻailoga.O lenei mea e maua ai se avanoa tulaga ese e faʻaopoopo ai patch e aunoa ma le suia o le tino autu o le peleue.Fa'aaoga nei foliga e fa'aalia ai ni pa'i laiti, fai paleni i lau mamanu, po'o le faia o se fa'amatalaga mata'utia.

Mafaufauga faamavae

E ala i le sailia o nofoaga lelei e tuʻu ai patches, o le ae maua ai le tutoʻatasi e faʻaalia ai ou uiga taʻitoʻatasi ma tuʻinanau.Faatasi ai ma le anoanoai o filifiliga mo le mea e tuu ai patches i lou peleue ma le tele o manatu patch e filifili mai ai, o loʻo ia te oe le saolotoga faʻavae e faʻapipiʻi ai se foliga e tulaga ese oe.

Manatua, e le na'o teuga;e uiga i tala.O patch taitasi e te filifilia e fai ma sui o se vaega o lou olaga, mea e te fiafia i ai, ma ou uiga.O lea, alu i luma ma tuʻu atu ou mafaufauga faʻataʻavalevale aʻo e suʻesuʻeina le lalolagi o patch ma fai lou peleue o se tapoleni mo le faʻaalia o oe lava.

Afai o lo'o e su'eina se kamupani gaosi patch fa'atuatuaina, taumafai e fa'atuatuaina YD.Mai monograms masani i mamanu masani, matou te faia ni pa'i lelei e tautala tele.


Taimi meli: Iuni-13-2024